Mens jeg venter på fiber…….

Det har vært superdårlig med blogging, jeg mista litt inspirasjon samt at nettet er så tregt at dte er håpløst å laste opp bilder. Ikke at jeg har så mange bilder da…glemmer alltid kameraet, og da blir det lite bildematerialet.

I skrivende stund har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og oppdaget Guinnesss løs ute på plena. Naboungene gikk forbi rett før jeg svingte inn på gårdsplassen, og det så ut som at hun ikke var på veien og «skremte» de. De er redd hunder. Jeg har en flott hundegård men det er ett svakhetstrekk ved den. Den er over to etasjer så jeg kan slippe de rett ut fra stua i 1.etg, men jeg ser ikke døra på bakkeplan der, og den ser jeg heller ikke fra gårdsplassen. Det første jeg sjekka når jeg så Guinness ute var om den døra var igjen, greit å vite i tilfelle hun ikke bare er en graver men også en hopper…døra var ÅPEN den 😦 Så enten har noen(kanskje jeg) vært innom hundegården uten å lukke den igjen eller så har hun på merkverdigvis klart å åpne døra selv.

Før det så har vi vært på en mini kennelsamling på Sølen, er heldig som har oppdrettere som stiller opp på sånt 🙂
Vi var ganske mange og vi delte oss inn i sporlag og runderingslag. Jeg tenkte å ha fokus på spor, men ble veldig fristet til å rundere på dag2, det gikk sånn midt på treeet. Hun hadde fine slag, men manglet litt på figurantlek(burde nok brukt godbit). Sporene gikk fint syntes jeg 🙂 Hun er rolig og fin i sporinga.

Siden forrige innlegg så har vi trent mer felt, spor og rundering. Vani har gått opp til Re. men der brøyt jeg runderinga etter 600m. Det var nok ikke nødvendig men jeg ble velsdig sliten selv(mentalt) og klarte ikke å disponere henne rett og derfor brøyt jeg. Dommerne mente jeg at jeg ikke skulle bryte, godt å vite det 🙂 Unødvendig å si at sporet gikk til full pott…. 😀

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s