Lavinesamlng i Tydal

Da har jeg og Guinness prøvd oss på vnteraktviteter og hun trives godt med det.  Jeg klarte meg bra jeg og.
Vi kom opp til Væktarstua fredag og innlosjerte oss på rommet, det var fine rom og god plass til to store hundebur. Samme kveld hadde vi planleggngsmøte med vafler og kaffe.
Jeg kjente jeg var uhyre spent på hvor mye jeg ville klare å yte, er desverre ikke så sterk fysisk lenger. Men jeg tror alle syntes jeg bidro nok og jeg imponerte meg selv tl og med 😛
Guinness imponerte meg med å slå seg til ro på hotellrommet, det var ingen vokting på lyder eller noe. Hun er også kjempesosial både med folk og hunder så møte med løs setter i døra bød bare på glede for henne.
Ellers er hun sterk i fysikken og å grave seg inn til figg var noe hun løste fint. Vi startet med åpen hule og mange ganger rett ned til belønninga. Jeg stallet henne opp da vi sto og ventet på vår tur og det taklet hun bare så fint. Hun la seg ned i snøen og ventet med ett våkent blikk.
Turen på slede bak snøscooter var også noe hun syntes var helt OK. Når det gjaldt søk fra sleden så var jeg uerfaren og overivrig så jeg slapp henne for tidlig, men flaks var at hun løp foran scooteren så fikk hun fert.

Det ble tatt noen bilder av oss 🙂
HG2

hg1
HG3

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Lavinesamlng i Tydal

  1. Flinke Guinness! Hun taklet vel scooterkjøring ja tenker jeg! Og god trening å bo på ny plass, uansett hva man skal bruke hunden til : )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s